Szeretsz enni? Szereted a jó kajákat? Szereted, ha gyorsan hozzá jutsz? Hasonlítunk.

streetfood

A szendvics, ami négy napig készül…

2017. április 17. - streetfood.chef

Egy kis étterem ajánló, ahonnan még házhoz is kérheted a kedsvenc street food ételedet! :)

Kedves olvasók, manapság már minden a street foodról szól és arról mennyire trendi, és stílusos helyek vannak a fővárosban, ahol különböző étel különlegességekkel találkozhatunk. Ilyen az All about streetfood nevű hely is a város szíváben a nyolcadik kerületben.

Három csúcskategóriás ételükben találhatod meg a kedvenced: a burgerükben, a négy napig készülő pasztramis szendvicsükben és a legfrissebb alapanyagokból készülő fish&chipsben. Hétfőtől vasárnapig, minden nap nyitva tartanak, 11–23 óra között helyben és házhoz szállítva kínálják ételeiket. Múzeum utcai éttermükben a konyha 22.30-ig üzemel, rendelésüket eddig tudják leadni a minőségi streetfoodra éhezők. Az ételeket az alábbi kerületekbe szállítják ki: V, VI, VII, VIII, IX, XI, XIII.

 

 

Burgereiket a hét főbűnről keresztelték el, és elkészítésükkor ezekből merítettek ihletet, így igen találó módon mi is könnyen bűnbe eshetünk velük. A Kevélység, a Fösvénység, a Bujaság, az Irigység, a Trokosság, a Harag és a Restség volt mesterszakácsuk hét kiindulópontja. A tiszteletet parancsoló méretű, első osztályú nyersanyagokból készülő burgereiket minden ízfokozótól, színezéktől és egyéb ipari eljárástól mentesen, tisztán és kizárólag természetes fűszereket alkalmazva készítik. A marhahúst, melyet pasztramis szendvicseikben felszolgálnak, két napon át pácolják és érlelik, hogy az első harapásra szinte rostjaira olvadjon szét minden egyes leheletvékonyságú hússzelet. Fish&Chipszük pedig megőrzi a friss halhús természetes törékenységét és harmonikus ízvilágát.

Amit róluk állítanak: 

„A szendvics, ami négy napig készül… Az eredmény egy zseniális pastrami.”

Egy nap a városban

„Eléggé tudják, mit csinálnak.”

WeLoveBudapest

„A hús enyhén borsozott, viszont a legnagyobb durranás a rajta lévő Philadelphia-mártás. Krémes és egyszerűen zseniális! ”

mitettemma.hu

„A húspogácsa remek volt, s külön kiemelést érdemel a kiváló a spárga a burgerben. … A rántott hagymakarikából bőséges adagot adtak s a legjobb volt, amit eddig ettem a műfajban.”

Dorozsmai Endre

Mindenképp érdemes egyszer kipróbálni, hiszen negatív értékelést sem kaptak és az ott fogyasztók elégedettsége összességében egy 5 szintes skálán 4,9-es értékelést ért el, így úgy tűnik hibázni sem tudnak! :)

 

Elérhetőségeik:

 

1088 Budapest
MÚZEUM UTCA 7.

NYITVATARTÁS:
hétfőtől vasárnapig: 11:00 - 23:00

RENDELÉS - ASZTALFOGLALÁS:

+36 20 533 5354

http://budapestburger.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfood-chef.blog.hu/api/trackback/id/tr7812433151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása