Szeretsz enni? Szereted a jó kajákat? Szereted, ha gyorsan hozzá jutsz? Hasonlítunk.

streetfood

Mire érdemes feliratkoznod? Vegyük sorra...

2017. május 10. - streetfood.chef

Először is szeretném leszögezni, hogy jómagam oda vagyok a youtuberek világáért, ezért az az első amikor találok egy új hobbit magamnak, hogy utána nézek kik a fő személyiségek a témával kapcsolatban. Kit lehet követni? Kit érdemes mindig szemmel tartani? Kinél vannak fent először az újdonságok? És nem utolsó sorban, hogy ki az aki ténylegesen olyan tartalmat közöl, ami nekem tetszik?!

 

Így össze gyűjtöttem nektek akiket streetfood témában szerintem érdemes lejet bekövetni youtubon és figyelni a frissülő tartalmakat, mert szenzációs milyen sok mindent tanul az ember ha meg néz 1-2 ilyen videót ;)

 

1. Fördős Zé magazinja

https://www.youtube.com/channel/UCkU-iclEok_10QAAFDf3j1A

A street kitchen egyik vezető séfje Zé youtube csatornája, aki mellett érdemes követni a street kitchen-es csatornát is mert vannak videók amik oda fel kerülnek és ide nem illetve fordítva.

Street kitchen youtube csatornája:

Street Kitchen: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQWUa00rh5EifDCe2KtTOqonCpIDie61G

img_0330_1.jpg

 

2. Havas Dóra vlogger videói

Dóra megtalálható a TvPaprika csatornán, illetve Zé mellett ő is elérhető a street kitchenen keresztül.

https://www.youtube.com/user/TVPaprikaHun

Mivel számomra a szórakoztatás élménye is fontos ezen videók nézése közben szeretnék megmutatni nektek pár külföldi csatornát is.

3. Neardy Nummies

019b3af2e616db4d96d5c714584ccff0.jpg

Ezen a néven fut Rosanna Pansino videó blogger csatornája amiben mindenki aki szereti a filmeket vagy játékokat örömét fogja lelni. A hölgy amelett, hogy tehetséged szakács, nagyon jól válogatja meg a témáit, így aki kicsit is kockának érzi magát örömét fogja lelni a sok szemet gyönyörködtető étel kreálmányban amit a lány készít.

https://www.youtube.com/user/RosannaPansino

4. Jamie Oliver videó csatornája

o-jamie-oliver-facebook.jpg

https://www.youtube.com/user/JamieOliver

Szinte kötelező ,,olvasmány" a street food szerelmeseinek. Rengeteg féle hamburger, és még több ételkülönlegesség receptje található meg Jamie-nél aki nem hja a világ egyik legfelkapottabb szakácsa.

5. Gordon Ramsey konyhája

ramsaysbestrestaurant_0.jpg

Ha már a hírességekről beszélünk, itt van még egy kötelező. Ha szeretnéd tudni a tökéletes steak titkát... Vagy csak meglepnéd a párod, hogy a vasárnapi ebéd ne a hétköznapi legyen. Tőle elsajátíthatod a kis fortélyokat, amik megváltoztatják a konyhai eddig rosszul rögzült szokásaid és igazi konyha tündért csinálnak belőled.

https://www.youtube.com/user/gordonramsay

6. Streetfood world

Végül de nem utolsó sorban egy olyan összefoglaló csatorna, ahol különböző földrészek street food különlegességeinek gyűjteménye van fent. Imádni fogod a sok színűségét és nyitottságát.

https://www.youtube.com/channel/UCoCKFuefOSNviiJ9skeR0hA

 

Köszönöm a figyelmet, remélem tetszett a kis gyűjteményem! :)

Kitti

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfood-chef.blog.hu/api/trackback/id/tr912494505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása