Szeretsz enni? Szereted a jó kajákat? Szereted, ha gyorsan hozzá jutsz? Hasonlítunk.

streetfood

Hamburger ajánló... Ez Epic lesz! ;)

2017. április 03. - streetfood.chef

Sziasztok! :)

Azért írok nektek, mert szeretném bemutatni a személyes kedvencem ami nem más, mint az Epic burger street food étteremlánc. Azért írom így, mert több éttermük is megtalálható szerte Budapesten. Ahova én személy szerint ellátogattam (most már 5. alkalommal) az a Corvin negyednél van, egész pontosan a corvin pláza háta mögött. 

Pontos cím: 1082 Budapest, Corvin sétány 1

A hely délelőtt 11 órakor nyit és egészen este 23 óráig látogatható! 

Megtalálható még a Gozsdu udvarban is ahol sokkal tovább tartanak nyitva, így ajánlanám a bulizni induló fiataloknak is a helyet, ugyanis kiváló koktélokkal várnak titeket és rengetem finomabbnál finomabb étellel ;)

Személyes első élményem tavaly nyárhoz fűződik, mikor is egész napos rohangálás és munka után, anélkül, hogy ebédeltünk volna tértünk be az Epicbe. Farkas éhesen, készen álltam rá, hogy nagyon jót egyek. És így is történt...

Kiválasztottam az azóta az abszolút kedvencemmé minősített street food ételemet. A Philly Steak Sandwichet!
Pácolt hátszínszeletekkel,BBQ szósszal,Cheddar sajttal,Grillezett kaliforniai paprikával,Lilahagymával és Ropogós Lyoni hagymával friss cibattában. Ehhez rendeltünk közösen 1 db steak burgonyát, és egy káposzta salátát. Na ez ám a foodporn.

2 bajtársammal együtt derekasan küzdöttünk a csatatéren, hogy legyűrjük a tetemes mennyiségű ételt, ami túl finom ahhoz, hogy csak úgy félbeszakítsd az evést, ám így is elviteles dobozzal távoztunk. Aki teheti próbálja ki mindenképp ezt a burgert csak ajánlani tudom, nem fog csalódni. De ettem már ott a classikus epic burgert, a hagyma burgert sőt még sajtburgert is és mindegyikről állíthatóm, hogy kiemelkedően ízletes volt, és számomra ezzel került be a TOP 10-es street food helyeim első helyére.

Illetve még egy oka annak, hogy most írok erről méghozzá az újonnan nyíló Epic burger and bar ;)

1074 Budapest, Dohány utca 12. 

 (forrás: https://www.facebook.com/epicburgerbp/)

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfood-chef.blog.hu/api/trackback/id/tr9012398849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása